keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Couleur Caramel Swatch

Moikka,

Lupailin yhdelle kommentoinneelle Couleur Caramel luomivärivävyjen esittelyä. Valitettavasti suuri osa hänen  toivomista sävyistä ovat sellaisia, että meiltä ei niitä enää saa. Monet sävyt ovat myös lopetettu. Hyviä uutisia kuitenkin! :) Couleur Caramelilta tulee upea LOOK kesäksi jossa on kaikkia kivoja uutuustuotteita. :) (LOOK tuotteita saa siis vain nopeat sillä niitä tulee pieni määrä jonka jälkeen niitä ei enää saa eli ovat sesonkituotteita)

Meille tulee muutoinkin uuteen verkkokauppaan lisää luomivärisävyjä eli kaikkea kivaa odotettavissa.Tuossa on nyt ne sävyt jotka meiltä löytyivät. :)

Tuo kuva on otettu päivänvalossa joten ovat aika lähellä totuutta. Tietysti auringonpaiste vähän "varastaa" intensiivisyyttä väreiltä.

Tähän pikameikkiini olen valinnut aiemmista luomiväreistä mattasävyn 36. Tämä sävy on todella suosittu (ja todella kiva) niiden keskuudessa jotka valitsevat aina sen ruskean vaikka se ei ole koskaan edes sopineet niille. ;) Eli ei ole räväkkä, mutta on vähän jotain muuta. Sanoisin sävyn olevan harmaan ja vaalean luumun sekoitus. Tosi kiva kuitenkin ja sopii myös mahtavasti aikuisen naisen meikkiin.

Levitin sitä liikkuvalle luomelle ja vähän alaripsirajaan. Tämän luomivärin tekemiseen menee aidosti noin kaksi minuuttia eli ehtii kiireisenäkin aamuna. :)

Ihanaa viikon jatkoa!

<3 Sharon


2 kommenttia:

  1. Kiitos kun kommentoit! <3 Täällä on usein vähän hiljaista. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)