torstai 29. maaliskuuta 2012

Leikkiä meikeillä:)

Välillä on kivaa leikkiä väreillä, kun on valinnanvaraa ja lähteä kokeilemaan jotain uutta. Monesti otan vaikutteita leffoista/televisiosta yleensä, jos näen hienoja meikkejä tai käytän vaatteita inspiraation lähteenä. Tänään minulla oli päällä sinistä ja ruskeaa vaatetta, vaikka sitä ei nyt kuvassa näykään:). Tämän vuoksi lähdin yhdistämään meikissä myös sinistä ja ruskeaa, ja nehän sopii yllättävän hyvin yhteen vaikka ei uskoisi.

Tämä on siis sellainen meikki, jossa on käytetty paljon kaikkea, kun sitä innostuu niin ei osaa lopettaa:)
Pohjalla on tietysti Barefaced beautyn mineraalipohja ja sävynä Elegance. Poskipunana olen käyttänyt myös Barefaced beautyn poskipunaa sävyssä Hestia ja päällä hieman Sunkissed angel bronzeria, koska en saa siitä tarpeekseni:) Samoin olen laittanut shimmeriä sävyssä Golden goddess poskipäille, koska sekin on niin ihana, että en voi olla lisäämättä:)

Huulissa on kevysti Zuiin huulipunaa sävyssä Clay ja päällä madaran pehmentävä huulirasva, joka kosteuttaa ja antaa hieman kiiltävän pinnan.


Ja sitten silmiin; niissä onkin käytetty neljää eri väristä luomiväriä. Luomen sisänurkassa on kevyesti Zuiin sinertävää luomiväriä sävyssä Sapphire. Muulle luomelle olen levittänyt Zuiin luomiväriä sävyssä  Bronze. Luomen ulkonurkkaan olen levittänyt ja häivyttänyt sisänurkkaan päin Zuiin luomiväriä sävyssä Brownie. Lisämään tummuutta ulkonurkkaan, olen vielä laittanut hieman Couleur caramelin harmaata matta luomiväriä sävyssä 74. Samoin alaripsien tyveen olen tehnyt "rajaukset" Browniella ja harmaalla. Rajaukset yläluomelle ja sisäkajalit on tehty Couleur caramelin  tummansinisellä kajalkynällä. Halusin vielä vähän kimalletta, joten laitoin vielä luomivärin päällekin Barefaced beautyn shimmeriä Golden goddess:)

Tälläistä meikkiä tällä kertaa, katsotaan mitä ensi kerralla:) ehdotuksia otetaan aina vastaan, ja kysymyksiä ja parannusehdotuksia jne.jne.! Aikuisen naisen meikkiä ainakin suunnitelmissa useampia lähitulevaisuudessa:)

Taidan lähteä viikonlopuksi hakemaan inspiraatioita Ruotsiin:) Aurinkoista loppuviikkoa!

<3:Mona6 kommenttia:

 1. Hei Mona, tunnutte käyttävän enimmäkseen BfB:n mineraalimeikkipohjia. Miten sävyt ovat verrattavissa "luonnossa" Zuiin tuotteisiin? Kuvien perusteella se on aika hankalaa. Zuii on kiinteässä muodossa, joten se voisi olla kätevämpi vaihtoehto kulkemaan mukana meikkipussukassa. Minulla on BfB:n Promise ja Gracious, jälkimmäinen ehkä näistä kahdesta hyvästä se ykkönen. Angelic on jo liian tumma. Minkä Zuiin sävyn luulisit sopivan minulle?

  Minulla on ollut BfB:n kabuki käytössä noin vuoden ajan; en muista tarkalleen, milloin sen olen teiltä hankkinut. Nyt sen sivellinosan holkki irtosi liimauksistaan. Olen huoltanut sivellintä ohjeiden mukaan ja siveltimen harjakset ovatkin tukevasti kiinni ja edelleen tuuheita ja pehmeitä. Minusta sivellin ei vielä olisi saanut tulla käyttöikänsä päähän. Onko muilla ollut vastaavanlaisia kokemuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytämme BFB:n meikkipohjia, koska niillä saa helpoiten peittävän ja kauniin pohjan. BFB:n pohjat ovat 100% mineraalia, eli väripigmenttiä, jolloin myös peittävyyttä saa yhdellä kerroksella jo paljon. Itse kun otan pohjaa mukaan, laitan sen samplepurkkiin tai sitten ison purkin yhdessä puuterisäästäjän kanssa, jolloin tuotetta ei pääse leviämään ympäri purkkia, puuterinsäästäjä on tosi kätevä!

   Zuiin mineraalipuuteri ei ole pelkkää mineraalia, vaan siinä on käytetty muitakin ainesosia, joten väripigmentin määrä on pienempi. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotetta saa laittaa suhteessa jonkin verran enemmän. Itse pidän myös Zuiin mineraalipuuterista paljon, mutta koska minulla on couperosa iho, tarvitsen peittävyyttä ja saan sen nopeammin BFB:llä. Aamuisin, kun ei ole paljon aikaa:) Sanoisin, että Creme on sävyistä lähimpänä Promisea ja Graciousta.

   Meillä ei ole täällä mennyt vielä yhtään kabukia rikki, ja osa ollut käytössä reilusti yli vuoden (ja pesemme melkein päivittäin). Emmekä myöskään ole saaneet vastaavaa palautetta aikaisemmin. Tärkeää kabukin pesussa on se, että sen pitää olla kunnolla kuiva ennen kuin sen nostaa pystyasentoon, jotta kosteutta ei pääse holkkiin, jolloin se voi tehdä huonoa liimauksille. Missään nimessä oikein käytettynä ei kabukin pitäisikään tulla käyttöikänsä päähän näin nopeasti. Ymmärsinkö oikein, että sivellinosa on kuitenkin ihan ehjä, se on vaan irronnut sieltä metalliosasta?

   Poista
 2. Olen kuivattanut siveltimet aina lappeellaan, kuten hoito-ohjeissa neuvotaan. Kabuki ei ole ollut päivittäisessäkään käytössä, sillä minulla on kaksi kabukia, joiden käyttöä vuorottelen.

  Sivellinosa on edelleen ihan priimakunnossa, mutta käyttöä häiritsee, kun kädensija "lonksuu" (onpa muuten hankalaa keksiä siveltimen eri osille nimiä). Kun korkki on paikoillaan, jää sen ja pohjan väliin holkki, joka toimii myös kannen lukitsimena. Se siis on irronut.

  Samaa mieltä, puuterinsäästäjät ovat käteviä! Sellaisia saisi olla myös poskipunille ja luomiväreille, kuten jo aiemminkin ehdotin.

  VastaaPoista
 3. Hei Sari,

  Voisitko millään lähettää kabukin meille takaisin palautuksena? (postin kautta ilmaiseksi tietysti) Tämä ei todellakaan ole normaalia ja lähetämme mielellämme kabukin takaisin valmistajalle. Lähetämme tietysti sinulle uuden kabukin veloituksetta. Olemme pahoillamme, että näin on käynyt.

  VastaaPoista
 4. Tottakai voin. Tarvitsenko palautukseen jotain koodia tms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tarvitse siihen mitään koodia, ilmoitat vaan että on Greenlips Finlandin asiakaspalautus:)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)