keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Messuilla

Olimme viime viikonloppuna Hair & Beauty messuilla edustamassa ihan mieletöntä uutta sarjaa Less is More. Siis tätä ei vaan voi muuta kuin hehkuttaa ja hehkuttaa! :) Siis esimerkiksi hiuslakassa on 100 % luonnonraaka-aineita joista 82 % on luomusertifioiduilta viljelijoilta. Aika mieletöntä eikö?!


Sarjan nimi Less is More näkyy myös tuotteiden ulkonäössä ja esillepanossa. Vähemmän on tosiaan usein enemmän. :)


Messuilla meni hyvin ja oli hienoa huomata, että moni parturi-kampaaja oli hyvin tietoinen synteettisten tuotteiden haitallisuudesta ja halusivat tarjota asiakkailleen sekä itselleen laadukkaampia tuotteita vähemmillä haittavaikutuksilla. Yksi etujärjestö kävi kertomassa meille, että tavallisen aerosol hiuslakkapullon käyttäminen on huomattavasti vaarallisempaa kuin monen tupakka-askin polttaminen!


Tuossa ylläolevassa kuvassa on sarjan muotoilutuotteita. Muotoilutuotteista löytyy mattavaha, hunajavaha, hiuslakka, lämpösuojasuihke, geeli, muotoiluvoide ja geelivaha. Eli kaikki mitä voi tarvita.

Oli siellä messuilla sellaisiakin parturi-kampaajia jotka sanoivat, että heillä on kaikki tuotteet täysin synteettisiä ja he ovat siihen tyytyväisiä. Onneksi en ole sen paikan asiakkaana! :D

Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille!

<3 Sharon

3 kommenttia:

 1. Tulevatko tämän sarjan tuotteet myyntiin myös nettikaupan puolelle?

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä! Jännityksellä odottelen tarkempia esittelyjä tuotteista. Niitä varmasti jatkossa luvassa?

  VastaaPoista
 3. Sari: Tulee nettikauppaan myyntiin samalla kuin avataan uusi kauppa. Vanhaan ne eivät ehdi mukaan. Joten verkosta Less is More tuotteita saa noin kuukauden päästä.

  Anonyymi: Esittelemme varmasti monia tuotteita ja kerrotaan miten niitä voi käyttää. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)