torstai 15. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa (ja naamassa)!

Pidän yleisesti itselläni aika perussävyistä silmämeikissä, mutta jostain syystä tänä keväänä olen hullaantunut kaikenlaisiin ihaniin väreihin. Jonain päivänä laitan kirkkaan sinistä siipirajausta ja toisena pinkit luomet. En ole varma onko ne edes kovinkaan kivoja tälläisellä kalpella naamalla, mutta ne piristävät minua. :) (oman meikkaamiseni tarkoitus)


Ihan totisena :)

Tässä meikissä olen levittänyt luomille Zuiin luomivärejä sävyinä Rose Mist ja Flame. Olen käyttänyt Flame sävyä silmien ulkonurkissä sekä häivytykseen ja Rose Mist sävyä silmän sisänurkassa "vaaleampana" sävynä.

Melkein samanväristen luomivärien käytössä on se mahtava puoli, että ne toimivat täydellisesti häivytykseen. Eli silloin ei tarvitse häivytellä oikeastaan ollenkaan tai ollenkaan. :)

Töpöttelin vielä ulkonurkkaan hiukan tummanrueskeaa luomiväriä antamaan silmämeikille vähän syvyyttä. Rajauksen olen tehnyt Couleur Caramelin mustalla rajauskynällä. Nämä rajauskynät ovat ihanan pehmeitä koostumukseltaan eli helppo levittää! Eikä myöskään halkeile sieltä kynän sisältä vaikka tiputtelis useamminkin. :)


Muutoin meikki tehty näillä eli Barefaced Beauty mineraalimeikkipohja sävynä Whisper, ja siihen viimeistelypuuteri joka oli tällä kertaa sävy English Rose. Ja sitten kulmissa  CC kulmakynää sävynä Light brown poskissa Zuii:n poskaria sävynä Peach ja ripsissä tietty CC:n tuuheuttava ripsiväri. Jos muuten haluaa vielä tuollaisen Special Edition ripsarin niin viimeisiä tilataan tällä hetkellä. Emme saa niitä siis enää enempää. Huulissa oli vielä Zuii:n huulipuna sävy Sheer Peach ja sen päällä vähän huulirasvaa. :)


Mitä mieltä olette väristä? Onko liian räikeä? :)
Millaisia sävyjä itse käytätte?

Nauttikaa auringosta nyt kun taas voi! :)

<3 Sharon
2 kommenttia:

 1. Heippa! Olen käyttänyt Couleur Caramelin mineraalimeikkipohjaa ristiriitaisin tuntein. Se ei tunnu täysin peittävän sekaihoani, ja ihoni alkaa kiiltää pian. Osaatko verrata CC:n mineraalimeikkipohjaa Bare Faced Beautyn pohjaan? Olisiko sen peittokyky parempi? Kiitos vastauksesta! Terveisin Seija O.

  VastaaPoista
 2. Heippa Anonyymi,

  Sanoisin Barefaced Beautyn mineraalimeikkien olevan peittävämpiä kuin tällä hetkellä käyttämäsi.

  Etenkin yhdistämällä Barefaced Beautyn mineraalipuuterin ja viimeistelypuuterin saat todella pysyvän ja peittävän lopputuloksen.

  Olenkin kirjoittanut näiden peittävyydestä aiemmin esim. tässä jutussa: http://greenlipsfinland.blogspot.com/2011/10/mustat-silmanaluset-piiloon.html

  Voitaiskin kirjoittaa juttu sekaihon ja rasvaisen ihon meikkaamisesta! :)

  Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)