tiistai 8. toukokuuta 2012

Apua seka-ja rasvoittuvalle iholle uudesta Atelier des Délicesin Purmat-sarjasta

Kesää kohden, kun mennään niin haluan esitellä uuden tuotesarjamme Atelier des Délicesin tuotteet seka- ja rasvoittuvalle iholle, nimeltään Purmat. Kesällä monilla on ongelmana rasvoittuva iho, joten ajattelin, että näiden tuotteiden esittely olisi ajankohtainen. Itse olen rakastunut tähän tuotesarjaan, koska siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan, on atooppinen ja kuiva ihoni, muuttunut normaaliksi/sekaihoksi, enkä kärsi kuivuudesta enää juuri lainkaan. Varsinkin nyt, kun alkaa tulemaan lämpimämpiä ilmoja, rasvoittuu ihoni jonkin verran.


Purmat sarjassa on puhdistava voide, tasapainottava emulsio ja puhdistava kasvonaamio. Itse olen kokeillut niistä nyt tuota puhdistavaa voidetta ja kasvonaamiota ja voin todellakin suositella lämpimästi!
 Kasvonaamio on todella hyvä varsinkin minun couperoottiselle iholleni, joka ei siedä kovin hyvin mekaanista kuorintaa. Tämä naamio kuorii kevyesti ilman rakeita ja syväpuhdistaa ihoa. Iho tuntuu todella puhtaalle tämän jälkeen!


Purmat-Puhdistava kasvonaamio
Purmat-Puhdistava voide
Sen perään olen käyttänyt puhdistavaa voidetta, joka nimensä mukaisesti myös puhdistaa, poistaa kiiltoa eli "matifioi" ja auttaa ihoa löytämään luonnollisen tasapainonsa. Tämän jälkeen iho tuntuu kiristävältä hetken aikaa (siis alle minuutin) ja sen jälkeen mielettömän pehmeältä, eikä yhtään rasvaiselta. Ei tunnu missään nimessä kuivalta, vaan todella kosteutetulta ja puhtaalta.Rasvaisesta ihosta kärsivät joista tuntuu, ettei meikki pysy paikallaan, on tästä varmasti hyvä apu! Näillä tuotteilla, kun hoitaa kasvojen ihoa, pysyy kiilto poissa, iho tuntuu raikkaalta, eikä meikki "karkaile".

On jännää miten luonnonkosmetiikan valmistajat aina onnistuvat yllättämään! Rakastin Couleur Caramelin ihonhoitotuotteita ja olin järkyttynyt, kun kuulin niiden loppumisesta, mutta en enää. Tämä sarja meinaan on vienyt sydämeni mennessään:)  Niin ja näiden tuotteiden tuoksut, aivan ihanat, kevyet ja täysin luonnolliset.

Huomatkaa, että uudistuneessa verkkokaupassamme on nyt myös upeita tarjouksia tämän kuun ajan teille ihanille asiakkaillemme:) Mitä muuten pidätte verkkokauppamme uudesta ilmeestä?  Verkkokaupasta puuttuu vielä jonkin verran tuotteita, mutta niitä tulee päivittäin ja pikku hiljaa lisää, kannattaa siis käydä tasaisin väliajoin kurkkimassa:)

Ihanaa toukokuista ja lämmintä viikkoa!

<3: Mona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)