tiistai 15. toukokuuta 2012

Honoré des Prés:n Ihanat Parfyymit ja Eau de Toiletet

Ehdottomia ja ihania tuotteita ympäri vuoden ovat Honoré des présin tuoksut! Olettehan huomanneet, että Eau de Toiletet ovat tässä kuussa todella suuressa alennuksessa? Tämähän on hyvin ainutlaatuinen sarja, jota on ollut mukana kehittämässä mm. huippulahjakas tuoksujentekijä Olivia Giacobetti. Tuoksuihin on valittu poikkeuksellisia ja harvinaisia tuoksujen raaka-aineita, joilla kaikilla on Ecocertin luomusertifiointi. 

Itse en ole oikeastaan koskaan käyttänyt mitään parfyymeja, koska mielestäni ne kaikki ovat haisseet hirveän epäaidoilta ja synteettisiltä. Joskus muinoin löysin parfyymin, mikä tuoksui aivan karhunvatukalle, niin siitä pidin ja käytin, mutta se taitaa olla olla ainut poikkeus koko elämäni aikana. Kunnes tuli tämä ihana sarja ja mullisti maailmani:) 

Kun saimme sarjan liikkeeseemme, ensiksi rakastuin Love Cocoon. Se oli lempparini ja käytin sitä varmaan puoli vuotta, lähes joka päivä. Tuoksu on hyvin kookosmainen ja itse pidän kookoksesta, sekä tuoksuna, että ruuassa, se on aivan ihana tuote:) Love Cocoa kuvaillaan näin: Raikkaan sensuelli ja eksoottinen, pehmeän kesäinen tuoksu, josta löytyy mm. korianterin lehtiä ja siemeniä, kookosmaitoa ja valkoista seetriä.

Love Coco
 

Kun kyllästyin käyttämään Cocoa joka päivä, siirryin jossain vaiheessa Honorés' Trippiin, joka on lämmin appelsiininen ja mandariininen tuoksu. Tätä käytin useamman kuukauden ja olin ihan myyty. Näin kyseisestä tuoksusta kerrotaan: tuoksu joka on kuin luotu kiireiselle naiselle; levittää ympärilleen hyviä värähtelyjä ja energiaa. Voimakas cocktail puhtaita tangeriiniuutteita, Välimeren appelsiineja, mandariineja, sitruunoita, limettejä sekä Filippiineiltä poimittua tulista pippuria. Tuoksu on pakattu upeaan origami-taiteltuun ja käsin viimeisteltyyn pakkaukseen joka on saanut Wallpaper –lehden design-palkinnon vuonna 2010. Eikö 
kuulostakin ihanalta?

Honorés Trip


Yhtenä päivänä tuoksutin Sexy Angelicia pitkästä aikaa. Ennen en ollut niinkään välittänyt kyseisestä tuoksusta, mutta voi, kun se tuoksui nyt upealta! Tämä oli pakko saada! Omasta mielestäni siinä tuoksuu hivenen ylang-ylang, joka on todella eroottinen tuoksu. Kyseisestä tuoksusta kerrotaan näin: Seksikkään raikas, viettelevä tuoksu. Hyppysellinen hemlokkipuun kukkia, hiven Kiinan angelikaa – mutta vain siemenistä – ja vielä vivahdus vastaleivottua Calisson-marsipaania Aix-en-Provencesta. Tuoksu on pakattu upeaan origami-taiteltuun ja käsin viimeisteltyyn pakkaukseen joka on saanut Wallpaper –lehden design-palkinnon vuonna 2010. Tämähän kuulostaakin niin herkullisen viettelevältä, ja sitä se tosiaan on:)

Sexy Angelic


Nyt käytettyäni muutaman kuukauden Sexy Angelicia, kokeilin eräänä päivänä Vamp á NY:a. Silloin, kun Honoré des prés tuli meille en pitänyt Vampista yhtään, koska koin sen liian voimakkaaksi. Jostain syystä kävi kuitenkin niin, että nyt rakastuin tähän tuoksuun ja se on mielestäni taivaallisen ihana. Tätä tuoksua on vaikea pukea sanoiksi, mutta valmistaja on saanut sen mielestäni todella hyvin kiteytettyä; Harvinainen, taideteos. Koko New Yorkin addiktoiva aistikkuus yhdessä pullossa! Trendikäs, urbaani ja voimakkaan naisellinen tuoksu. Ranskan polvilleen saanut Vamp à NY on huumaava cocktail alun tuberoosaa, rommia sekä aitoa bourbon-vaniljaa. Tarjoillaan tyylikkäässä, New York henkisessä take away mukissa. Kierrätyspahvisessa, of course.

Vamp á NY


Näistähän saa hankittua myös näytekokoja, jos ei uskaltaudu kokeilematta hankkimaan:) Nämä neljä tuoksua ovat minun suosikkini tästä sarjasta. Mitä tuoksuja te olette kokeilleet ja mitkä ovat olleet teille mieluisia?Mikä on mielestäsi paras ja miksi?

Upeaa ja kesäisen tuoksuvaa loppuviikkoa kaikille!

<3: Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)