tiistai 29. toukokuuta 2012

Ihanaa meikkiä ja vihdoin, Kure Bazar!

Kuten lupasin viime viikolla, tein tänään pitkästä aikaa meikkibloggauksen.  Olipa ihanaa tehdä kunnon meikkiä pienen tauon jälkeen. Tässä välissä meikkaukseni on koostunut oikeastaan pohjasta, bronzerista ja ripsiväristä. Nyt kuitenkin on taas väriä:)  

Meikin resepti on kuitenkin hyvin simppeli; pohjalla Barefaced Beautyn mineraalipohja sävyssä Angelic ja viimeistelypuuteri sävyssä Ice. Poskipunana on saman sarjan Freya. Kulmakynänä käytän Couleur Caramelin Blondia.  

Huulissa on Zuiin huulipuna Sheer Rose, ja niin kuin olen ennenkin moneen otteeseen varmasti hehkuttanut ovat Zuiin huulipunat aivan ihanan sävyisiä:)


Luomien sisänurkasta puoleen väliin luomea on Zuiin todella kaunista luomiväriä sävyssä Purple ice. Varjostusvärinä on Couleur Caramelin Tumma malva 34. Silmät on rajattu mustalla meikkikynällä, mutta eyeliner käy tähän tarkoitukseen myös hyvin. Samoin voit käyttää, vaikka Couleur Caramelin mustaa luomiväriä kostutetulla siveltimellä, joilloin saat tehtyä sillä rajauksen. Ripsissä on Couleur Caramelin ripsiväriäTämä on todella simppeli, helppo ja nopea meikki tehdä ja nuo käyttämäni luomivärit ovat sävymaailmaltaan samankaltaisia, joten ne "sulautuvat" toisiinsa todella hyvin ilman sen kummempia häivyttelyjä.

Tässä vielä pieni otos kokeilemastani uudesta kynsilakasta, Kyllä Kure Bazar saapui viimein liikkeeseemme! Tämähän on 85% luonnonmukainen kynsilakka, eli todella hyvä aikaansaannos, ja täytyy sanoa kokeiltuani, että laadusta ei ole jouduttu tinkimään. Lakka levittyy helposti ja kuivuu nopeasti, sävyt ovat trendikkäitä ja syötävän hyviä. Kuka enää tarvitsee täysin synteettisiä lakkoja, kun näin paljon parempaa on saatavilla? Tulemme tekemään lähiaikoina bloggauksen kertoen enemmän sarjasta ja esittelemme useampia sävyjä. Näitä löytyy jo liikkeestämme, mutta nettikauppaan menee vielä hetki ennen, kuin saamme ne sinne päivitettyä. Teemme sen kuitenkin niin nopeasti, kuin vain pystymme:)

<3:MonaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)