tiistai 22. toukokuuta 2012

Hennoille hiuksille lisää tuuheutta Less Is Moren tuotteilla

"Perinteiset suomalaiset, ohuet lättähiukset"? Hyvin usein kuulen tästä ongelmasta kampaajana toimiessani. Tosi asia on, että joillain vain sitä hiusta on enemmän ja se on karkeampaa, mutta sillä mitä tuotteita käyttää hiustenhoidossa on myös suuri merkitys.

Less Is More- hiustenhoito -ja muotoilusarjasta, löytyy nk. vihreä sarja, joka on kehitetty nimenomaan hennoille ja ohuille hiuksille, jotka antavat hiukselle volyymiä. Aika hyvä täsmäsarja on käyttää Aloe Mint Volume shampoota  ja hoitoainetta, jatkaa käsittelyä proteinisuihkeella ja mascobadogeelillä. 

Aloeminttu shampoo, hoitoaine ja proteiinisuihke sisältävät peltokorteuutetta, joka vahvistaa hiusta ja stimuloi hiusten kasvua, sekä vehnäproteiinia, joka tuuheuttaa hiusta luonnollisesti.  

Proteiinisuihke on jätettävä hoitoaine, joka jää korjaamaan hiuksen rakennetta seuraavaan pesuun, ja tuuheuttaa hiusta. Proteiinisuihkeen jälkeen muutama tippa Mascobadogeeliä hierotaan hiuksiin jokapuolelle (tyvestä latvaan, mutta älä kuitenkaan lutraa, riittää pieni määrä) ja tämän jälkeen kuivataan hiukset pää alaspäin. 

Mascobadon ansiosta hius jää hieman karkeaksi ja nousee tyvestä ja tupeerattaessa tupeeraus myös pysyy, koska hius ei jää niin liukkaaksi. Mascobadogeeli niin sanotusti aktivoituu lämmöstä, ja toimii kampausnesteen sijaisena, kun halutaan enemmän rakennetta ja tuuheutta.


Kannattaa rohkeasti kokeilla Less Is Morea, tuotteet ovat todella huippulaatuisia! Less Is More- sarjan tuotteiden sisältämä vesikin on lähdevettä ja esim. lakassa 82% on LUOMUtuotettuja ainesosia. Osa raaka-aineista on reilun kaupan viljelmiltä, monet eteerisistä öljyistä on Demeter- sertifikaatin omaavia, ja tämän sarjan on kehittänyt kampaaja ja biokemisti yhteistyössä asiakkaita ja heidän ongelmiaan ja toiveitaan kuunnellen, enpä usko, että tästä pääsee enää paljoa paremmaksi:)

Joitain Less Is Moren tuotteitahan saa matkakoossa, joten saa helposti matkaan mukaan, saa viedä lentokoneeseen ja on riittoisia. Itse käytin pitkään ja paksuun tukkaani loman aikana yhtä matkakokoista shampoota, ja se kesti n.kahdeksan pesukertaa. 
Tälläistä tällä viikolla, ensi viikolla, jos kiire on hellittänyt niin voisinkin tehdä pitkästä aikaa jonkin kivan meikin:)

Ensi viikkoon siis!

<3: Mona
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)