torstai 3. toukokuuta 2012

Ihonpuhdistus Couleur Caramel tuotteilla

Heippa ihanaiset,

Minulta on pyydetty ihonpuhdistuksesta juttua ja tässä sellainen nyt on. :)

Esittelen tänään Couleur Caramelin ihonpuhdistustuotteet, koska ne on todella isossa alennuksessa verkkokaupassa toukokuun ajan. :) Eli osta 3 maksa 2. Ja myös siksi, että ne ovat mahtavia tuotteita (kuten muutkin meillä myynnissä olevat ;))

Pikaisesti muutaman sanaa yleisesti ihonpuhdistuksesta:

Valitettavasti emme (ainakaan moni meistä) asu pakokaasuttomassa ja muutoin puhtaassa ilmastossa. Tämän vuoksi on hyvä pestä pois ihoon kertynyt lika ja bakteerit (tulevat koskettelemalla kasvoja) joita ihoon kertyy päivän mittaan.

Tietenkin jos käyttää meikkejä (vaikka eivät olisikaan tukkivia) niin kannattaa pestä ne pois jotta iho saa rauhassa uusiutua yön aikana.

Puhdistusmaidot ja sen tyyppiset on yleisesti tarkoitettu kuivalle, herkälle ja normaalille iholle.

Geelit, vaahdot ja muut tämän kaltaiset sopivat yleensä normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle.

Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen poistamalla viimeiset meikinrippeet, kosteuttaen ihoa ja palauttaa ihon ph:n veden jäljiltä. (kasvovesi on omasta mielestäni yksi tärkeimpiä kosmetiikkatuotteita naisen ja miehen kaapissa!)

Ihonpuhdistamisessa kannattaa olla tarkkana ettei käytä itselleen liian puhdistavia tuotteita sillä ne vievät ihon luonnollisen tasapainon ja silloin ihoon tulee kuivuutta, näppyjä jne. Kuivaihoisen kannattaa aamuisin puhdistaa kasvot pelkällä kasvovedella.

Monien iho-ongelmien takana on liiallinen puhdistus!

Incit ja tarkempia raaka-aine tietoja saatte suoraan verkkokaupasta. Minä kerron nyt käyttäjänä. ;)
Puhdistusgeeli on ehdottomasti ollut kymmenien ja kymmenien asiakkaidemme lemppari, koska se pesee kasvot todella puhtaiksi. Silmämeikin pesu onnistuu myös hyvin samalla tuotteella. Geeli on myös todella riittoisa kun sitä ei tarvitse kuin pienen nokareen ja sitten se vaahdotetaan käsissä ja siitä sitten meikin/kasvojen pesuun. Tuoksu tuotteessa on mieto ja miellyttävä.

Itse käytän puhdistusgeeliä keväästä syksyyn kun silloin kaipaa jotain vähän puhdistavampaa. Talvella puhdistusgeeli on liian puhdistava minun kuivuuteen taipuvaiselle iholle.
Couleur Caramel puhdistusmaito on mielestäni siitä ihana, että on vesiliukoinen. Itseäni henkilökohtaisesti ällöttää puhdistusmaidot jotka jättävät ihon sellaiseksi "limaiseksi" koska ovat niin öljyisiä. Mitä te olette mieltä öljyisistä puhdistusmaidoista? (olenko yksin "fobiani" kanssa" ;))

Puhdistusmaito pesee meikin pois kiitettävästi ja puhdistusmaitoihin tottuneet ostavat aina tätä tuotetta lisää. :) Tässäkin tuotteessa tuoksu on mieto ja todella miellyttävä.  Itse käytän tätä tuotetta talvella kun ihoni on vähän kuivempi. Kun käytän tätä tuotetta emulgoin sitä käsissäni pieneen määrään vettä ja siitä suoraan kasvoihin, en käytä vanuja. Toimii! :)Couleur Caramel kasvovesi on ihan mahtava tuote myös. Tällä saa esimerkiksi silmämeikin rippeet pois (jos ollut vähän reippaammin meikkia eikä ole aiemmilla tuotteilla lähtenyt) todella hyvin eikä ärsytä silmiä yhtään. Itse käytän kasvovettä aina vanun kanssa koska haluan pyyhkiä sillä meikin jäämät pois. (myös suihkeita) Fiilis joka jää iholle Couleur Caramelin kasvovedestä on puhdas ja raikas. Kasvovesi tuoksuu mielestäni vähän karvasmantelilta. Tuoksu on hiukan voimakkaampi, mutta silti tosi miellyttävä. Tuoksu ei "jää" iholle.

Aamuisin "pesen" kasvoni pelkällä kasvovedellä eli pyyhkäisen vanulla. Ennen pesin vedellä ja puhdistustuotteella, mutta huomasin ihon voivan paremmin aina kun ei ehtinyt. :) Jätin ylimääräiset pesut pois jo  pari vuotta sitten ja kuivuutta on ollut sen jälkeen paljon vähemmän.


Oletteko kokeilleet näitä tuotteita aiemmin? Onko fiilikset olleet samanlaisia? 

Saimme vihdoin uuden verkkokaupan auki ja olo on helpottunut. Jos joku sinun lempituote ei nyt juuri löydy sieltä niin ei hätää, se luultavasti ilmaantuu sinne pian. :) Mitä mieltä olette sivuista? (ovat tosiaan vielä vähän kesken)

On kyllä kivaa tehdä näin laadukkaiden ja ekologisten tuotteiden kanssa töitä. :) Kiitos siitä kuuluu kaikille ihanille asiakkaillemme. <3

<3 Sharon


7 kommenttia:

 1. Heippa!

  Kiitos hyvästä postauksesta. Kohdallani ajankohtainen, kun yritän löytää sopivaa puhdistustuotetta superherkille kasvoilleni.
  Osaisiko joku teistä kertoa, miksi aiemmin hyväksi kokemani oliiviöljy kasvojen puhdistajana tuntuukin nyt kuivattavan ihoa?! Luulisi tapahtuvan päinvastoin. Ihoni on atooppinen ja tällä hetkellä ärsyyntynyt ilmeisesti ilmassa leijuvasta siitepölystä. Ennen käytin apteekin perusvoiteita ihon puhdistukseen, joten mietin, että olisikohan olemassa joku luomuvoide tähän tarkoitukseen? Apteekin voiteisiin en enää halua palata. Kiva, jos viitsitte vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen huomannut, että öljyt yleisesti kuivattavat joidenkin ihoa. Samalla tavalla kuin pahamaineinen mineraaliöljy tekee kalvon iholle niin kasviöljyt tekevät samantyyppisen kalvon myös.

   Silti suosittelisin ehdottomasti käyttämään kasviöljyjä mieluummin sillä niisä on myös hyviä puolia.

   Mutta kuitenkin juuri kuivaihoisille pelkkä öljy ei oikein ole mielestäni hyvä vaihtoehto ihon pesuun tai kosteutukseen huonon imeytymisen vuoksi.

   Oikein kuivan ihon puhdistukseen lähtisin ehkä kokeilemaan Charme d' Orient sarjan puhdistuvoidetta (se on juuri kuivalle ja herkälle iholle) tai sitten jos iho on ihan kamalan kuiva niin Alpadermin ravitsevaa hoitovoidetta. Kosteutukseen (todella kuivan ihon) suosittelisin ehdottomasti Alpadermin Cold Cream öljy-vesi voidetta. Sen kanssa on moni saanut suuren avun atopiaan!

   Poista
 2. Heippa!

  Kiitos postauksesta. Kohdallani ajankohtainen, kun yritän löytää superherkille kasvoilleni sopivaa puhdistustuotetta. Osaisiko joku teistä kertoa, miksi aiemmin hyväksi kokemani oliiviöljy tuntuu nyt kuivattavan ihoa?! Luulisi tapahtuvan päinvastoin. Ennen käytin apteekin perusvoiteita ihon puhdistukseen. Nyt mietin, löytyisikö jotain luomuvoidetta tähän tarkoitukseen. Voisiko voide ylipäätään olla atooppiselle herkkikselle hyvä putsari, tai kenties maito...? Olisin kiitollinen vastauksesta.

  VastaaPoista
 3. Hups!

  Luulin, että eka viesti ei lähtenyt, joten lähetin toisen melkein identtisen. Sorry... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa ollenkaan vaikka lähettelet useampiakin viestejä :D

   Poista
 4. Täytyypi tulla ostoksille. Teillä on kiva kauppa ja hyvät tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaikki palaute on aina ihanaa. Niin ja tervetuloa! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)