keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Räväkkä vappu look!

Heippa, ihanaa kevät on tullut vihdoin :)

Mun favorite juhlapyhä on ehdottomasti VAPPU :) silloin voin huoletta tehdä räväkän meikin isojen tekoripsien kera. Tykkään myös kaikenlaisista hiuskoristeista, joten sellainenkin lookista löytyy :).

Aloitin meikin tekemällä Barefaced Beauty mineraalimeikillä. Pohjaksi valitsin Serenity ja viimeistely puuteriksii English Rose. Päätin ottaa pinkin väri teeman meikkiin, joten poskista löytyy Zuin melon sävyä ja hohdetta antamaan Barefaced beautyn shimmeri Cupids Glow.

Silmiin laitoin ensin koko liikuvalle luomelle ja banaani varjostuksen Zuiin Raspberry sävyllä. Silmän ulkonurkkaan ja siitä vähän ylöspäin häivytellen laitoin Zuiin Sapphire sävyä. Tykkään ihan hirveästi käyttää tekoripsiä, mutta ei sitä arki päivisin viitsi niitä laitella ja varsinkaan mega isoja. Vappu on tosiaan siitä kiva, että silloin voin vähän hullutella ja laitaa timantein varustellut jätti ripset :).

Tekoripsiä laittaessa suositellaan laittamaan nestemmäinen rajaus ripsirajaan, joten tein couleur caramellin mustalla eyelinerillä rajauksen. Halusin viellä tuoda lisää tummutta meikkiin, joten laitoin viellä silmän ulkonurkkaan häivähdyksen Zuiin Black Diamondia. Ennen ripsien kiinitystä laitoin omiin ripsiin Couler caramellin tuheuttavaa mustaa ripsiväriä. Ja sitten Sharon ystävällisesti auttoi minua kiinnittämään ripset ripsiliiman avulla. Harvoin kun käytän tekoripsiä on toisen ihmisen helpompi asetella ne paikoileen. Laitoin viellä kulmiin Couleur caramellin kulmakynää sävyä Blond.

Huuliin laitoin Zuiin huulipunaa sävy Primerose.

Tämä kuva otettu kännykällä
muut kuvat kameralla, joten laatu
voi olla vähän eri luokkaa
ainankin valoitus :)


Hiukset:

Ensimmäiseksi suihkisin hiuksiin lämpösuojan Less is more sarjana Kiitiinisuihkeen. Seuraavaksi levitin hiuksiin Mascobadogeelin antamaan tukea ja pitkää pitoa. Sitten kihartelu voi alkaa :). Loppuun suihkin viellä tinjami hiuslakkaa antamaan lisää tukea. Hiusten koristeeksi päätyi söpö hattu :).
Halusin viellä illalla ottaa muutamia kuvia, jotta voitte nähdä miten hyvä pysyvyys on meikissä ja hiuksissa.
Kuvat on otettu 12 tuntia meikin ja hiusten laitosta. Lisäsin vain hieman BFB viimeistelypohjaa viemään kiiltoa pois. Poskiin sipaisu poskaria ja huulet laitoin uudelleen. Huuliin laitoin Couleur caramellin huultenrajauskynää ja kiiltoa mitä omasta meikkipussista löytyi :)
                                              - Saara-p.s. Greenlipsin uudet verkkosivut on auenneet ja siellä on kivoja tarjouksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)