lauantai 18. heinäkuuta 2015

10 syytä miksi kannattaa käyttää mineraalimeikkejä!

Myymälämme ja verkkokauppamme ylivoimaisesti suosituin meikkisarja on palkittu brittiläinen mineraalimeikkisarja Barefaced Beauty. Jos et ole vielä käyttänyt Barefaced Beautyn mineraalimeikkejä, tässä sinulle kymmenen syytä miksi sinun kannattaisi käyttää niitä ;)

Barefaced Beauty mineraalimeikit ovat:

+ 100 % luonnollisia ja puhtaita
+ Eivät sisällä kemikaaleja, parabeeneja, alkoholia, talkkia,      hajusteita, synteettisiä väriaineita, karmiinia tai  vismuttioksikloridia
+ Vegaanisia (paitsi huulikiilto joka sisältää mehiläisvahaa)
+ Hoitavat ihoa ja suojaavat auringolta
+ Eivät tuki ihohuokosia
+ Sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle tai epäpuhtaalle iholle
+ Keveydensä ja luonnollisen aurinkosuojansa vuoksi erinomaiset kesällä 
+ Nopea ja helppo käyttää
+ Saa tarvittaessa joko erittäin peittävän tai erittäin kevyen meikkipohjan
+ Meikit ovat vedenkestäviä





Jos mietit mitä tuotetta kannattaisi ensimmäiseksi kokeilla, suosittelemme että aloitat mineraalimeikkipohjasta joka on asiakkaidemme suosikki ja yksi myydyimmistä tuotteistamme. Sävyjä on huikeat 20, eli jokaiselle varmasti löytyy oikea sävy! Jos et heti halua hankkia isompaa purkkia voit kokeilla matkakokoista mineraalimeikkipohjaa. Meikkipohja kannattaa levittää ainoastaan kabukilla sillä tuotetta kuluu tällöin vähemmän, ei pöllyä ympäriinsä ja kabuki luo meikittömän lookin iholla. Jos pidät enemmän voidemaisesta meikkipohjasta, voit sekoittaa hieman Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjaa lempikosteusvoiteeseesi:)



Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjan sävykartta

Jos et siis vielä ole kokeillut Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjaa, kannattaa kokeilla koska ihosta tulee niin täydellisen ja tasaisen näköinen että tuntuu kuin iho olisi photoshopattu :D Kaikki Greenlipsiläiset vannovat Barefaced Beautyn meikkipohjan nimeen, Sharon esimerkiksi ei ole vuosiin käyttänyt muita meikkipohjia :D 

2 kommenttia:

  1. Olen mineraalimeikkipohjan levityksen suhteen vähemmistössä siinä mielessä, että tykkään levittää sen ihan vain "nukkamaisella" meikkisienellä ja tulos on ollut nopeammin peittävämpi.:) Myös BFB:n huulipunat ovat olleet pitkään haluan-listallani, koska vegaanisia huulipunia on vielä melko vähän saatavilla.

    VastaaPoista
  2. Enpä olekaan koskaan kokeillut tuota :D Täytyypä kokeilla, itse kyllä pidän aika luonnollisesta lopputuloksesta. Huulipunat on kyllä kivoja kanssa, oma lempparini on Copper red. Toivottavasti pääset pian kotiuttamaan omasi ;)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)