torstai 26. huhtikuuta 2012

Ihanaa punaa :)

Lupailin tuossa noiden punaisten punia tarkempaa esittelyä. Eli tälläisiä oikein "kunnon" punat ovat. :)

Ensimmäisenä Couleur Caramel punainen sävy nimeltä Aito punainen 223. Tämä puna on todella intensiivinen ja pysyy huulilla todella pitkään. Puna kuitenkin hoitaa huulia eikä tosiaan kuivata mitä jotkut ei niin luonnolliset punat voi tehdä.
Toinen puna jonka sävyä toivottiin esiteltävän oli Zuii Organics:in Classic Red. Eli todella punainen ja intensiivinen tämäkin. :) Zuii:n Classic red puna on ehkä vähän ns. kevyempi eli ei ihan niin täynnä pigmenttiä, mutta, tämänkin punan kestavyys on ihan huippuluokkaa!Laitoin tähän vielä sen viime postauksessani olevan Zuui:n Coral red sävyn. Kuten huomaatte paljon oranssisempi. :)


Punaisesta väristä sanottiin Wikipediassa näin: 

Punainen liitetään mielikuvissa Aasiassa iloon, Euroopassa voimaan, rakkauteen, jopa intohimoon, vereen, aggressiivisuuteen tai jopa vaaraan ja kuolemaan. 

Ei siis mikään huomaamaton väri. ;)  

Ihanaa Vappua ihanat lukijat. 

P.s vastailkaa tuossa sivussa olevaan kyselyyn! <3


10 kommenttia:

 1. Kiitos! Seuraavaan tilaukseeni tulee punainen puna :)
  -Bambi

  VastaaPoista
 2. Ai niin, sitä piti kysyä, että tarvitseeko mielestäsi huulia punatessa käyttää huultenrajauskynää? Tai siis, millaisissa tilanteissa olisi hyvä rajata huulet?
  -B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huultenrajaus on suositeltavaa jos puna lähtee helposti leviämään. Myös jos haluaa korjailla huulien muotoa niin se on huomattavasti helpompaa kynän kanssa kuin ilman! Näissä kuvissa minulla ei ole huultenrajauskynää.

   Poista
 3. Olisiko mahdollista saada aurinkopuuteriswatchit sekä BfB:n että Zuiin tuotteista? Helpottaisi vertailua ja valintaa, kun näkisi sävyt vieri vieressä iholla. Samassa postauksessa voisi vielä olla simppelit ohjeet siitä, mihin tuotetta kannattaa sivellä.

  VastaaPoista
 4. Muuten, haluaisin tilata Zuiin mineraalimeikkipuuterin. Osaisitteko neuvoa, mikä sävy olisi minulle paras, kun testasin BFB:n sampleja ja paras sävy oli Serenity. Mikä Zuiin sävyistä olisi lähinnä sitä?
  -Bambi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy lähinnä Barefaced Beauty mineraalimeikkiä Serenitya on Zuii:n Ivory. Lisäämme sen uuteen kauppaan pian niin pääset tilaamaan. :)

   Poista
 5. Heips taasen! Onko CC:n huulipuna kadonnut pysyvästi verkkokaupastanne?
  -Bambi

  VastaaPoista
 6. Heippa,

  Ei ole jäänyt pois valikoimastamme. Lisäämme ne piakkoin verkkokauppaan. Couleur Caramel punista on ollut vaikeaa saada värikarttoja ja siksi niiden lisääminen on kestänyt.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)