perjantai 13. huhtikuuta 2012

Couleur Caramel Look


Tuossa siis noi ihanat tuotteet! Riviera Bar LOOK sisältää läpinäkyvät huulikiillon (ollaan tätä odotettu!), sävyttävän päivävoiteen mustan mascaran, vaaleanpunahtavan huulipunan, upean korallin kynsilakan (ihana!!!), ruskean eye-linerin, oranssin poskipunan, beige kullan luomivärin, kylmä kimalteleva ruskea luomiväri (mun lemppari), vaalean sinisen luomivärin, tumman sininen eye-linerin, vaalean vaaleanpunaisen kynsilakan, ja rusehtavan huulipunan.Kiireessä tein näillä tänään meikin. (näillä pystyy parempaan! :)) Eli laitoin pohjalle sitä sävyttävää päivävoidetta. Se oli minulle aika tumma, mutta lopputuloksesta tule hyvä kun lisäilin vähän ongelmakohtiin Couleur Caramelin peitevoidetta ja päälle vaaleinta irtopuuria.

Luomissa on beige kultaa ja ruskeaa. Silmät rajasin ruskealla eyelinerilla. Se oli aika kiva kun ei ollut liian pistävä samalla tavalla kuin musta väri eli kiva kesään. :) Poskissa on sitä "oranssia" poskipunaa. Huulissa sitä rusehtavaa huulipunaa. Punat oli muuten aivan ihanat sillä tuntuivat ihan huulirasvoilta, mutta antoivat just vähän väriä niin, että huulet näyttivät pirteiltä.


Tässä rusehtava väri lähempää.


Ja Saara lainasi vähän huuliaan tuohon toiseen vaaleanpunahtavaan väriin. :)


Lookin mukana oli myös yksi lemppareistani eli tuo upean näköinen kotelo jonne voi kerätä CC:N lempparituotteitaan kätevästi yhteen eli siihen voi kerätä joko 4 luomiväriä tai esim 2 luomiväriä ja poskipuna.

Kynsissa on vielä nuo ihanat kynsilakat. Testailemme näitä vielä varmasti lisää niiden ansaitsemalla tavalla! ;)

Nyt menen nukkumaan, huomenna nähdään mahdollisesti messuilla. Tule moikkaamaan! Olemme osastolla 25 B.

<3 Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)