torstai 5. huhtikuuta 2012

Pirtsakka päivämeikkiHeippa,

 

Lupasin laitaa eri hiustyyleistä juttua ja samalla pistän vähän meikki bloggausta. Olen pessyt hiukseni Aloe minttu volyymi shampoolla ja hiuspohjani on ollut siitä asti tosi hyvässä kunnossa! Sen jälkeen kun hiukset oli kuivat niin laitoin hiuksiin kitiinisuihketta lämpösuojaksi ja rupesin taivuttelemaan hiuksia ulospäin. Viimeistelin hiukset Tinjami lakalla. Mullakin kun on todella liukkaat ja sileät hiukset harva tuote pitää mun hiuksia siinä asennossa kun ne on laitettu. Mutta näillä tuotteilla olen kyllä saanut koko päiväksi pidon joka pysyy.


Meikistä: Tykkään välillä hullutella meikin suhteen ja käyttää räväköitä värejä, vaikka en aina tiedä sopiiko ne edes mulle. 

Aloitin meikin tekemällä Barefaced beautyn mineraalimeikki pohjalla. Tuttuun tapaan laitan ensin viimeistely puuteria English rose pitämään ihon mattaisena.  Jatkan pohjaan tekoa laittamalla mineraali meikkipohjan sävyä Serenity ja lopuksi sipaisu vielä English rosea. Pinkkien vaateiden innoittamana päätin laittaa pinkin meikin.  

Laitoin ensin koko liikkuvalle luomelle ja banaani varjostuksen Zuiin Raspberry luomivärillä. Silmän ulkonurkkaan ja siitä banaani varjstukseen tuomaan tummutta laitoin Zuiin Sapphire luomiväriä, joka pinkkiin sekoituessaan muuttuu hieman violetin sävyiseksi. Alarajaksi laitoin myös sekoituksen Raspberryä ja Sapphirea. Ripsiin Couleur Caramellin Volume maskaraa ja kulmiin Couleur CaramellinBlond kulmakynää. Poskiin laitoin aivan ihanan sävystä poskaria Zuilta sävyä melon, joka on ihanan pirteä ja siinä on vähän hohdetta mukana. I like! Huuliin sipaisin tuomaan väriä Couleur Caramellin tumma vadelma huulikiltoa.
Lopputulos on pirteän tyttömäinen :)

Ihanaa pääsiäistä kaikille :)

-Saara-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)