torstai 19. huhtikuuta 2012

Zuii ja punaiset huulet

Välillä on hauska säväyttää vähän erilaisen näköisenä. :)

Huulissa on Zuii:n huulipuna sävyssä Coral Red. Tämä punainen sävy on mielestäni todella kaunis jos siis punaisista pitää. :)

En itse käytä punaisia huulipunia kovinkaan usein ja ne tuntuvatkin vähän vierailta, mutta aina kun olen punannut huuleni niin joku kiinnittää positiivista huomiota. :)

Punaiset huulet tai erikoisen värinen luomiväri ovatkin usein sellaisia, että niissä tuntee hetken itsensä vieraaksi. Kuitenkin suosittelen kokeilemaan erilaisia juttuja myös meikeissä sillä se vanha tuttu ei välttämättä ole se paras ja välillä ihminen oikeesti kaipaa vaihtelua! On ihan hyvä, että joskus kävelee peilin ohi ja yhtäkkiä pysähtyykin huomatakseen sieltä itsensä.

Ei välttämättä kuitenkaan kannata heti mennä ostelemaan turhuuksia sillä tuttavilta kokeileminen ja lainaaminen on tosi hyvä tapa päästä testailemaan uusia juttuja. Hauskaa olisi varmasti myös järjestää nais/tyttöporukalla meikinvaihtobileet. :) Täytyykin pitää pian ja kertoa miten meni. :)

Mielestäni oikein punainen huulipuna näyttää parhaalta vähäisen silmämeikin kanssa. Silloin meikin kokonaisuus pysyy kuitenkin suhteellisen luonnollisena.

Miten itse suhtaudutte punaisiin huulipuniiin?

Ihanaa loppuviikkoa!

<3 Sharon2 kommenttia:

 1. Kiitos postauksesta! Onko tämä huulipunasävy Greenlipsin "se punaisin"? ;) Olen jo pitkään miettinyt kirkkaanpunaisen huulipunan tilaamista Greenlipsiltä, mutta en ole uskaltanut, koska eihän noista sävyistä koskaan voi tietää, miltä oikeasti näyttävät huulilla. Olisiko mahdollista saada johonkin postaukseen vertailua esim. Zuiin Coral Redin ja Classic Redin sekä CC Aidon punaisen välillä? :)
  -Bambi
  P.S. Kysymykseesi, miten suhtaudun punaisiin huulipuniin - kirkkaanpunainen on ainoa huulipunasävy, jota käytän. Arkena en käytä huulipunia, mutta juhlavaan tilaisuuteen saatan laittaa kirkkaanpunaista huulipunaa eyeliner-painotteisen silmämeikin kaveriksi.

  VastaaPoista
 2. Heippa Bambi!

  Tämä puna ei ole meidän "punaisin" sillä tässä sävyssä on tuota oranssia vivahdetta. Teen punaisista sävyistä kuvagallerian torstaina niin saat vähän lisätietoa sävyistä. :)

  Mielestäni punainen on juurikin juhliin upea lisä. Antaa jotenkin sitä eleganttisuutta ja juhlan tunnelmaa. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)