tiistai 10. huhtikuuta 2012

Rusketusta luonnollisesti

Pääsiäinen on ohitse, ja ihmettelen mihin tämä aika oikein katoaa?? Viikot menevät vauhdilla, ei meinaa pysyä perässä ja pian on jo kesä!Saimmekin ajankohtaisen tuotteen viime viikolla liikkeeseemme, Lovean itseruskettavan suihkeen. Laitoin sen heti viikonloppuna testiin ja olen positiivisesti yllättynyt:)

Joskus muinoin kemikaalikosmetiikka aikoinani, kun itseruskettavia voiteita alkoi tulla markkinoille, tulin kokeilleeksi useampaakin merkkiä ja laatua. En vaan voi sanoa, että niistä mikään olisi ollut hyvä. Voiteet haisi pahalle, levittyivät epätasaisesti ja tekivät semmoisen likaisen oranssin rusketuksen. Minulla on jäänyt niistä niin huono kokemus, että kaikki ne jäivät vain kokeiluiksi. 

Olinkin nyt hieman epäilevä, kun itseruskettava spray tuli, että uskallanko testata sitä. En kuitenkaan halua kadottaa auringosta saamaani väriä näin pian (joka katoaa muuten oikeasti ihan liian nopeasti!), joten ajattelin, että näin saisin vielä huijattua väriä kasvoilleni hieman pidemmäksi aikaa. En ole tanorektikko, vaikka voikin nyt kuulostaa siltä:) Mielestäni ihoni vain näyttää niin paljon kauniimmalta, kun se on hieman päivettynyt.  Tosin tässäkin on vaarana se, että "sokaistuu" ruskeudelle:)
Lovean itseruskettava on täysin luonnollinen ja ruskettavana ainesosana toimii dihydroksiasetoni, joka on peräisin sokerista. 

+Tuote on helppo käyttää, spray levittyy hyvin
+Haihtuu alkoholin vaikutuksesta nopeasti, muttei kuivata ihoa
+Miellyttävän tuoksuinen
+ Kevyesti päivettävä

Olen laittanut nyt kolmena iltana itseruskettavaa viikon sisällä, ja mielestäni ihoni on kauniin värinen, ei oranssi, eikä överiruskea. Pohjalla minulla on tietysti vielä hieman auringosta saatua päivetystä, mutta kyllä olisin paljon kalvakampi, ilman itseruskettavaa. Ensi viikon meikkibloggauksesta näkee sitten, että kuinka paljon suihke on vaikuttanut:) Suihkeen löytää verkkokaupastamme vielä tällä viikolla.

P.S. Olemme ensi vkoloppuna Naisday messuilla Turussa, tulkaa tutustumaan osastoomme, jotka siellä päin ovat!:)

Ihanaa viikkoa!

<3:Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)