tiistai 17. huhtikuuta 2012

Päivä/iltameikki

Terveisiä Naisday messuilta Turusta! Ihania ihmisiä tavattu ja juteltu paljon. Huomaa taas selkeästi kuinka kiinnostus luonnonkosmetiikkaan kasvaa koko ajan. Ihmisiä herää koko ajan enemmissä määrin siihen tosi asiaan kuinka paljon kemikaaleja käyttämissämme tuotteissa on, ja kuinka haitallisia ne ovat.

Tänään hieman ruskeapainotteista meikkiä, kamerakännykällä kuvattua valitettavasti tällä kertaa, mutta eiköhän saa jonkinmoista kuvaa:) Yleensä teen silmämeikkiä pyöreänmallisesti, mutta tänään innostuin maalaamaan kissamaisia silmiä pitkästä aikaa, ja kyllähän se näyttää todella erilaiselta.

Viime blogitekstissäni kerroin Lovean itseruskettavasta, jota olen nyt käyttänyt aina silloin tällöin ja kuten huomaatte, ihoni näyttää kuitenkin todella luonnolliselta, ei ole missään nimessä oranssi eikä liian ruskea. (Tuote ei ole vielä verkkokaupassa, mutta lisään sen ihan juuri!)

Pohjalla on tietysti Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja, sävyssä Elegance itseruskettavan ansiosta. Muuten olisin jo vaalentunut sävyyni Angelic.  Poskilla Bronzeria sävyssä Sunkissed angel ( joo taas, en saa siitä tarpeekseni:,ehkä ensi kerralla laitan jotain muuta:)).Silmissä on Barefaced Beautyn luomivärejä sävyissä Sunstone ja Tiger eye. Olen kostuttanut sivellintä ja laittanut Sunstonea luomen sisänurkasta lähes ulkonurkkaan saakka, ja sitten tehnyt varjostusta Tiger eyellä. Eyeliner on tehty Couleur Caramelin mustalla  ja olen pehmentänyt sitä Couleur Caramelin luomivärin sävyllä matt intense brown 81. Ruskeaa luomiväriä olen levittänyt myös ohuelti alaripsien tyveen.Ripsivärinä tietysti Couleur Caramelin maskara, se on ihan ykkönen, ja olen kokeillut paaaaaljon maskaroita elämäni aikana.


Huulissa on Zuiin huulipuna sävyssä Brown sugar ja päällä Barefaced beautyn huulikiilto Petal. Ihastuin todella paljon tuohon Zuiin huulipuna sävyyn. Tosin tähän mennessä olen ihastunut varmaan kaikkiin heidän huulipunasävyihinsä, ne ovat vaan todella upeita:)Voisitte laittaa vähän meikki-ideoita mitä sävyjä kokeilisimme, tuntuu välillä siltä, että sitä jämähtää paljon samanlaisiin juttuihin (kuten tämä minun Sunkissed angel bronzer vimma:)) Olisi kiva saada ehdotuksia:)

Oikein hyvää loppuviikkoa, itse lähden nauttimaan siitä Saksaan, mutta paikalla taas ensi viikolla meikkijuttujen merkeissä:) 

<3:Mona

2 kommenttia:

  1. Heips! Pyysinkin jo aiemmin swatcheja CC:n luomiväreistä. Niiden sävyjen (erityisesti 49) lisäksi myös sävyt 73 ja 50 kiinnostaa. Zuiin luomivärisävyistä kaikkein kiinnostavimmat on Grape ja Moss, mutta myös Sapphire ja Blue Marine. Barefaced Beautyn luomiväreistä minua kiinnostaa sävyt Mermaid ja Jewel. Tässä ehdotukseni :)
    -Bambi

    VastaaPoista
  2. Hei! Voisin tehdä huomenissa swatchia noista luomiväreistä. Oletko käynyt läpi vanhempia postauksia? Niissä voi olla noita värejäkin ja ainakin ennen joulua olen tehnyt postauksen, jossa näkyy hyvin millainen mermaid on:)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)