tiistai 24. huhtikuuta 2012

Luomiväri swatch

Pyynnöstä tänään luomiväri swatch. Piti tehdä silmämeikkikin jollain näillä väreillä, mutta valitettavasti olen saanut jonkin allergisen reaktion, kun on luomet turvonneet, joten jätetään silmämeikkailut ensi kertaan:) 

Tässä siis swatch ja jokaisen sävyn alla lukee merkki ja sävyn nimi/numero. CC on lyhenne Couleur Caramelista ja BFB Barefaced Beautystä.


1. Barefaced Beautyn Mermaid, todella suosittu sävy ympäri vuoden käytettäväksi, sopii erityisen hyvin yhteen BFB:n Black pearl nimisen sävyn kanssa.

2. Couleur Caramelin sävy 73 matta purple, on hyvin nimensä mukainen sävy.

3.  Couleur Caramelin harmaa 49 on hauska, koska se ei olekaan puhdas harmaa, vaan enemmänkin sinisen harmaa.

4. Couleur Caramelin helmiäinen sinivihreä 50 on nimensä mukaisesti hyvin sinivihreä.

5. Jewel on yksi suosituimmista Barefaced Beautyn sävyistä, ei ehkä pääse tässä edes oikeuksiinsa, on todella kaunis liilahtava sävy (sanoisin, että lilampi kuin tämä kuva näyttää)

6. Zuiin Grape, tätä sävyä olen katsonut monta kertaa, että näyttää upealta paletissa, mutta vielä en ole päässyt meikissä testaamaan, ehkä ensi kerralla:)

7. Zuiin Moss, tätä olen testannut useampaankin otteeseen, aivan ihana sävy. Blogistamme löytyy myös postauksia missä tuota sävyä on käytetty silmämeikissä, kannattaa katsoa. Senhän löytää helposti, kun hakee tuolta haku-ruudusta vaan nimellä Moss.

8. Zuiin Blue Marine, minullekin ihan uusi tuttavuus, jostain syystä tummat siniset eivät kuulu sävyihin joita suosin omassa meikissäni. Silti todella ihana sävy niille, jotka käyttävät meikissään sinisiä.

Muistakaa, että sävyt näyttävät aina hieman erille eri valoissa ja riippuen siitä levittääkö niitä kostealla vai kuivalla siveltimellä. Tässä nämä sävyt kuitenkin mahdollisimman todenmukaisena. Kuvaa klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi.

Halutessasi nähdä joitain tiettyjä sävyjä, kannattaa myös mennä tuosta haku-kohdasta ja kirjoittaa sävyn nimi, jota etsii. Jossain vanhemmissa postauksissa nimittäin voi löytyä etsimiäsi sävyjä ja pääset tutkailemaan niitä heti, eikä tarvitse odottaa:)

Ensi viikon tiistaina onkin vapunpäivä, joten silloin olen vapaalla, toisin sanoen tiistain bloggaus siirtyy keskiviikolle.

Oikein hyvää Vappua siis jo näin etukäteen!

<3: Mona

1 kommentti:

  1. Kiitos! Tuosta jo sain vinkkejä, mitä laitan seuraavaan tilaukseeni :)
    -Bambi

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)