lauantai 11. helmikuuta 2012

Couleur Caramelin ja Barefaced Beautyn luomiväri swatcheja + Huulipunatestailuja

Monesti ongelmana luomivärin valinnassa netin kautta on arvioida sen väriä iholla. Olen tähän postaukseen koonnut joitain luomivärejä ja tehnyt swatchia, jotta näkisi miltä ne nyt sitten ihan oikeasti näyttää. Saara on auttanut minua tekemään myös värikokeilua muutamilla huulipunilla. Tässä siis tätä: 

Vasemmalta: Barefaced Beautyn Rose Quartz,
 Mermaid, Black Pearl ja Blue Moonstone

Vasemmalta: Couleur Caramelin harmaanruskea 44, 
violetti 48, vihreä 112

Vasemmalta Couleur Caramelin: sinivihreä 50, tummanruskea 
matta 81, siniharmaa 94, yön sinimusta 108, kylmä ruskea 102 Tässä huulissa Couleur Caramelin ruskeanpunainen 237 (läpikuultava) Todella nätti väri, kun haluaa vähän jotain huuliin, eikä kyllä ainakaan mun huulissa ole ruskeanpunainen. Minkä väriseksi tätä sanoisi?
Couleur Caramelin huulipuna sävy 102. Aika Magea, eikös vain:) Niille, jotka pitää tuollaisista metallinhohtoisista nudepunista, on tämä hyvä lisä meikkipussiin.

Tässä Zuiin Pink Flesh, ajattelin päältä päin, että ei todellakaan minun sävyni, mutta kuinka väärässä sitä voikaan olla! Aina kannattaa kokeilla ennen kuin tuomitsee:) Tykkäsin!

Zuiin Cashmere, tämäkin kaunis, aika vaalea sävy. Näytti todella hyvältä Saaran huulissa!
Sitten viimeisenä, mutta ei vähäsempänä, Zuiin Mandarin, niin kuin nimikin kertoo niin aika mandariinin sävyinen:)

Taas löysi itsekin uusia suosikkeja, kun vaan jaksoi ennakkoluulottomasti kokeilla. Kaikkihan nämä ovat upeita sävyjä, mutta kaikki ei tietysti sovi kaikille. Huulien pohjasävystä riippuen värit voivat aina näyttää hieman erilaisilta. Nämä ovat kuitenkin hyvin suuntaa antavia. 

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!

<3:Mona

2 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos blogista! :)
  Toivoisin lisää swatcheja Couleur Caramelin luomiväreistä. Minua kiinnostaa harmaat, turkoosit ja liilat sävyt, sävynumerot 60, 24, 49, 44, 74, 50, 76, 47, 77, 27, 30, 82, 35, 39, 28, 28, 29, 46, 71, 48, 36, 13, 18, 14, 41, 74. Entä onko esimerkiksi Zuiin meikkivoiteista minkäänlaisia testereitä olemassa? Minua kiinnostaisi kokeilla kyseisiä meikkivoiteita, mutta en uskalla netin kautta tilata kokeilematta sävyä...
  -B

  VastaaPoista
 2. Heippa B!
  Lupaamme swatcheja torstaina noista sävyistä. :) Tietääksemme Zuiin meikkivoiteista ei ole näytteitä, mutta voimme vielä kysyä. Olemme laittaneet joillekin tilauksen mukana minigrip pussiin pienen määrän meikkivoidetta. Jos haluat niin voit laittaa seuraavan tilauksesi kanssa kassalla terveiseni Greenlipsille kohtaan toivomasi testisävyt. Kysymme nyt kuitenkin vielä niitä näytepusseja ja ilmoittelemme siitä heti kun saamme tiedon.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)