perjantai 10. helmikuuta 2012

Meikkiä vihreille silmille

Heips.
Lupailin eilen jo, että laitan meikkikuvia tänään ja tässä niitä tulee.

Vihreitä silmiä voi korostaa erilaisilla väreillä ja näissä kahdessa meikissä olen käyttänyt kahta perustapaa korostaa vihreitä silmiäni. Eli toisessa meikissä olen käyttänyt vihreitä sävyjä ja toisessa tuollaista lämmintä persikkaista ruosteista sävyä tai miksi sitä voisi sanoa. :)

Eli tuossa ekassa meikissäni olen käyttänyt tummana sävynä zuiin sävyä moss ja "vaaleana" sävynä sävyä jade. Lisäksi lisäilin zuii sävyä forest tuohon  häivytykseen (kulmaluun ja sävun moss väliin) sekä sisänurkkaan. Ylärajaukseen käytin Couleur caramelin meikkikynää ja siinä sävyä tummanvihreä.  Monet käyttää aina sitä mustaa vaikka se ei todellakaan sovi kaikille joten uskaliaasti kannattaa kokeilla muitakin kynäsävyjä! :)

Kun meikkailee silmiään on todella tärkeää muistaa silmäluomen pohjustus! Muutoin voi käydä helposti niin, että kaunis meikki suttaantuu ja löytyy muutaman tunnin päästä luomivaosta. :( Myös niinä päiviä kun ei halua laittaa mitään väriä luomiin niin kannattaa silti sipaista jotakin vaaleaa luomiväriä (joka ei oikeastaan näy) koko luomelle niin eipä mene koskaan meikkipohja silmävakoon. Todella hyvä tuote tähän on esimerkiksi tuo Couleur Caramelin matt yellow beige. Se kirkastaa  muutenkin kivasti ilmettä! Tietty voi ostella myös silmämeikin pohjustustuotteita, mutta itse olen huomannut parhaaksi hyvän perusmeikkipohjan teon myös silmäluomelle.  (eli meikkivoide/mineraalimeikkipohja ja irtopuuteri/mineraali viimeistelypuuteri)


Eli tuollaisen näköistä tuli. :) Meikki on kuvattu rajussa valossa eli auringonpaisteessa.
Poskissa minulla on zuii poskaria sävynä mango. Se on aika kiva sävy ja matta eli jos ei tykkää kimalteista poskilla niin aikas hyvä vaihtoehto. Huulissa on zuii huulipunaa sävynä naturel. En yleensä välitä niin kamalasti noista nude sävyistä, mutta eipä nuo pahoja ole. :) Ajattelin tosiaan tässä postauksessa näyttää pari muutakin vaaleaa "nude" sävyä.  Tässä toisessa meikissä olen laittanut koko luomelle zuiin sävyä flame. Silmän ulkonurkan rajalle töpöttelin pikkuisen mustaa luomiväriä antamaan vähän tummuutta. Tämä meikki oli supernopea koska en tehnyt muuta. Tuossa vasemmalla olevassa kuvassa huulissa on zuii punaa sävyssä brown sugar. Ja oikealla ja alla olevissa kuvissa on huulissa zuii puna sävy nude.


Ja tuonnäköiset ovat noi silmät. Selkeästi vihreät eikö!? ;) Jollakin toisen värisellä meikillä silmät eivät näytä ollenkaan vihreiltä vaan esim. harmailta.

Aikamoinen ero ottaako kuvan kylmässä valossa tai auringonpaisteessa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

<3: Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)