tiistai 21. helmikuuta 2012

Vihreä silmämeikki

Lähdinpäs tänään taas kokeilemaan jotain ihan uutta. Pidän itse vihreistä luomiväreistä ja ne sopivat minun värimaailmaani, joten otin testiin australialaisen Zuiin muutaman luomivärin, koska ne näyttivät tänään niin kutsuvilta:)  

Joku ehkä on huomannut että teen yleensä silmämeikin niin, että laitan vaaleampaa luomen sisäsyrjään ja tummempaa luomen ulkonurkkaan tekemään varjostusta. Nyt tein kuitenkin niin, että levitin vaaleampaa vihreää sävyä koko luomelle ja sitten levitin tummempaa sävyä luomen sisäsyrjään, ulkonurkkaan ja luomivakoon, jolloin vaalein kohta on luomen keskellä.  Eli ensin vain Zuiin Apple sävyistä luomiväriä koko luomelle ja alaluomelle ripsien tyveen. Sen jälkeen Zuiin Moss sävyistä luomiväriä hieman ja pikkuhiljaa lisäten luomen sisä -ja ulkonurkkaan, sekä luomivakoon varovasti ohuella siveltimellä (kannattaa yleisestikin pitää mielessä, että hyvät siveltimet ovat meikkauksen A ja O). Ja hyvät häivytykset ja se on siinä:) Mossia voi lisätä myös alaluomelle ripsien tyveen, jos haluaa lisää tummuutta.

Rajaus on tehty kastamalla eyelinersivellin Barefaced Beautyn Black Pearl sävyiseen luomiväriin. Eli Black Pearl+kostea eyelinersivellin= mustanvihertävä eyeliner. Ripsivärinä Couleur Caramelin extreme volume. Poskipunana yksi nykyisistä suosikeistani Zuiin Peach ja huulipunana myös yksi nykyinen suosikkini, jota käytän päivittäin eli Zuiin Nude (tää on ihana!). Zuiin huulipunasävyt yleisestikin puhuttelevat minua, siellä on todella upeita sävyjä, taidan omia itselleni vielä muutaman eri sävyisen:) Pink Flesh on myös uusi ehdoton suosikkini, ja siitähän olikin kuvamateriaalia muutama postaus sitten.


Pahoittelen kuvien laatua, koska minä töissä ja kamera kotona = kamerakännykällä otetut kuvat:) Mutta onhan se hienoa, kun tekniikka on näin kehittynyttä, että tälläisenkin paikan tullen, kun kameran unohtaa, niin puhelimella saa edes kohtuullisia kuvia.

Ensi viikkoon! Silloin tuleekin mun viimeinen postaus ennen lomaa! Menen pariksi viikoksi lämmittelemään kaukomaille, mutta teen varmastikin jonkinnäköistä kivaa postausta sieltä, eli eroon ette pääse;)

P.S. Muistattehan, että kuvaa klikkaamalla sen saa suuremmaksi:)

<3: Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)