tiistai 14. helmikuuta 2012

Zuii meikkivoide

Lämmintä ystävänpäivää kaikille! <3

Tällä kertaa teimme yhteispostauksen jossa esittelemme Australialaisen Zuiin meikkivoiteet.Saara:
Ensimmäisessä kuvassa mulla on pelkästään Zuiin meikkivoide sävynä Beige Light (joka sopii näin keskellä talvea erittäin vaalea hipiäiselle kuten mulle). Meikivoide on ihanan kevyt ja sopii hyvin henkilöille, joilla ei ole paljon peitettävää sellaisenaan. Itselläni on kuitenkin sen verran näppyjä ja tummat silmänaluset että haluan enemmän peittoa.Siispä käytin Zuiin organic mineraalimeikkipuuteria sävyä Ivory ihovirheiden peittämiseen ja lopuksi meikkivoiteen kiinnittämiseen. Tähän vaaleaan ihoon on kiva vähän antaa sävyä ja kontrastia aurinkopuuterin avulla. Siihen käytin Zuiin organic mineraalimeikkipuuteria sävyä Pecan, sillä on myös hyvä häivytellä haluamiaan kasvon piirteitä (esim. kaksoisleukaa).
Meikki ei ole mun mielestä mitään ilman poskipunaa, jolla ihanasti piristää omaa ilmettä. Siispä käytin Barefaced Beautyn poskipunaa sävyä Freya, joka on ihanan vaaleanpunainen. Halusin pitää meikin kevyenä, joten valitsin vaalean ihanasti hohtavan luomivärin Barefaced Beautyltä sävy, Rose quartz.
Loppusilauksena kulmiin vähän väriä Couleur caramellin kulmakynällä sävy blond ja ripsiin Couleur Caramellin Extreme volumea tähän ripsiväriin olen aivan ihastunut ja sillä saan aivan uskomattoman tuuhean näköiset ripset. :)

-Saara-Pelkkä meikkivoide
Lopputulos
                                                                 
Sharon:
Ekassa kuvassa todella hehkeä nuhanenä pelkällä zuiin meikkipohjalla sävynä rose. :) Tämä meikkivoide on todella sopiva vaikkapa yksinään jos ei ole mitään suurta peitettävää kuten pikimustat silmänaluset. (kuten minulla) Olen tuohon toiseen kuvaan lisännyt peittämiseen Zuiin mineraalimeikkipuuteria sävyssä Ivory. Sitten aurinkopuuteria antamaan vähän väriä kasvoille sävy on peacan ja sitten poskille laitoin sunkissed angel bronzeria Barefaced Beautylta. (tuota sunkissed angelia ei kannata laittaa siveltimelle paljoa sillä siinä on todella paljon pigmenttejä!) Luomiin lisäsin Couleur Caramelin matt yellow beige luomiväriä antamaan vähän kirkkautta silmiin. (puhuin siitä aiemmassakin postauksessa) Ja sitten samaa ripsaria kuin muutkin. :) Pikameikki jossa meni muutamia minuutteja.

-Sharon-


Pelkkä meikkivoide
Lopputulos

Mona:
Ensimmäisessä kuvassa meikkivoide sävyssä Natural medium.  Lopputulos kuvassa mineraalimeikkipuuteria sävyssä Macadamia, koska pelkkä meivoide ei peitä tarpeeksi silmänalusia ja punoittavia kohtia. Väriä kasvoille antamaan mineraalimeikkkipuuterilla sävyssä Earth (ohimoille ja leuan sekä poskiluun alle). Luomilla Vanilla Frost ja Bronze, ripsissä Extreme Volume. Poskipunaksi Barefaced Beautyn Aphrodite, sekä huulissa Barefaced Beautyn Juicy Peach antamaan raikkautta.

<3 Mona

Lopputulos


Pelkkä meikkivoide

<3: Greenlipsin porukka

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)