torstai 16. helmikuuta 2012

Huulirasvat

Tunnen monia jotka kärsivät ns. "huulirasva-addiktiosta". Kuulen myös välillä kun joku sanoo, että lopetin huulirasvan käyttämisen ja huuleni parantuivat viikossa. Uskon tämän johtuvat siitä, että huulet saavat taas uusiutua itsekseen ilman "hengittämistä" estäviä kalvoja. Itse lopetin pari vuotta sitten huulirasvan käytön kun ymmärsin mitä ne sisältää...

Sain yhdestä vaatekaupasta lahjapussin jossa oli tämän "mainoshuulivoide" ja sen inci oli tälläinen: Petrolatum, Bees wax, Mineral oil, Paraffin, Fragrance. Jos miettii muutamia hetkiä tämän hoitavuutta niin tietää heti, että jos tälläistä käyttäisi uusi huulirasva addiktio olisi valmis.  Siihen kun lisää vielä sen, että huulille laitettavista tuotteista myös syödään iso osa niin hui!

Eli nyt kun pakkasta on paljon ja tuntuu siltä, että kaikki paikat kuivuu niin yritän lisätä sisäisesti hoitavia tuotteita kuten B-vitamiinejä sekä hyvälaatuisia öljyjä. Pahimpiin hetkiin sipaisen vielä huulille huulikiiltoa. :) Yksi hienoimmista asioista mielestäní luonnonkosmetiikassa on juuri se, että kaikki meikitkin ovat hoitavia koska jokainen tuote tehdään aidoista hoitavista raaka-aineista. Luonnonkosmetiikassa kun ei yksinkertaisesti ole mahdollista alittaa rimaa tuotteilla ja raaka-aineilla joilla ei ole mitään annettavaa käyttäjälleen.

Esim. Couleur Caramelin Inci näyttää tältä: http://www.greenlips.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=huulikiilto eli hoitavia öljyjä, sokeria, levää ja sitten lisäksi erilaisia mineraaleja antamaan värin. (lähes kaikki luonnonkosmetiikan huulikiiltojen incit näyttävät tämän tyylisiltä)

Eli lisää hyviä syitä laittaa huulet kiiltämään ja näyttämään upealta. ;)

Kauniita pusuhuulia kaikille toivottaen,

Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)