tiistai 28. helmikuuta 2012

Aurinkomatkalle mukaan:)

Tänään ei tule meikkauspostausta siitä syystä, että olen ollut kipeänä viime päivät, eikä ole ollut energiaa meikata:( Päätinkin sitten tehdä postauksen siitä mitä ottaa matkalle mukaan, kun lähtee jonnekin aurinkoiseen kohteeseen, tulee myös sitten itselle tähän samalla hankintalista perjantaina alkavaa lomaa varten:) Tai ihan vaan myös alkavaa kesää varten, eihän siihen ole aikaa enää kauaa!


Ensimmäisenä listalle kiipii tietysti aurinkovoide, aivan ehdoton ja ainakin toivon mukaan jokaiselta matkaajalta löytyy sellainen laukustaan. Lovean aurinkovoiteet ovat parasta laatuluokkaa, mitä tulee aurinkovoiteisiin. Lovean aurinkovoiteissa on 100% mineraalifiltterit, eli suojaavana aineena on käytetty mineraaleja, joita on mineraalimeikeissäkin. Ei siis kemiallisia filttereitä! Lovealta löytyy SPF 30, sekä SPF 50, joka on lapsille tarkoitettu, mutta käy myös aikuisille:) Sarjalta löytyy myös erikseen anti-age kasvovoide SPF 50.

+ Spraypullo
+ Voide on todella kevyttä, levittyy helposti
+ Ei jätä ihoa valkoiseksi
+ Huumaavan ihana tahitilaisen monoiöljyn tuoksu
+Vettä hylkiväMuistathan käyttää aina auringonoton jälkeen after- sun tuotetta! Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen ja ehkäisee ihon kesimistä. Sisältää piparminttua, joka rauhoittaa ja viilentää ihoa.


+Palauttaa ihon kimmoisuutta
+Kosteuttaa
+Ennaltaehkäisee ihon kesimistä

Sitten Lovean kuivaöljy, tä on ihan lemppari, oli mulla mukana myös viime reissulla. Sitä on jäänyt reilusti vaikka  aika reilusti sitä myös läträsin:) On niin ihanan tuntuista iholla ja siinä myös tuo monoiöljyn tuoksu, jota rakastan. Kosteuttaa hyvin, eikä jätä rasvaista pintaa, kuivuu todella nopeasti, on nimensä mukaan todellinen kuivaöljy.

+ Pidentää rusketuksen kestoa
+Kosteuttaa ihoa
+Iho tuntuu silkinpehmeältä
+Ihana monoiöljyn tuoksu


Tämä on mulle uus juttu, töissä tullut jonkin verran testailtua, ja nyt on kyllä pakko ottaa tälläinen mukaan! Tämä on myös kuivaöljy, mutta eroaa edellisestä tuoksullaan ja siinä, että tässä on kultaista kimalletta joukossa (tietysti myös inciltään:)) Ja tätähän voit sivellä myös hieman hiuksiin, niin saa niihinkin hohdetta, jes! Näyttää kauniilta iholla, ja voisin kuvitella, että hieman päivettyneellä iholla vielä upeammalta. Testiin!

+Voi laittaa hiuksiin
+Kosteuttaa ihoa
+Upea hehku ja kimalle iholle Matkaan lähtee tietysti myös Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja.
Helppo levittää ja nopea, eikä tee meikatun näköiseksi. Iho näyttää kuulaalta ja kauniilta. Kestää myös jonkin verran vettä. Tehostaa aurinkovoiteen tehoa, koska tuotteessa on luontainen aurinkosuoja(sisältää sinkkioksidia). Tämän kanssa käytän tietysti viimeistelypuuteria, jotta pohja pysyy paikallaan hikoiltaessakin.

+Nopea
+Helppo
+Kuulas lopputulos
+Luontainen aurinkosuojaTämä on tuote, josta tein joskus muinoin postauksenkin. Eli Barefaced Beautyn shimmeri. Postauksen, jonka aikoinaan tein, oli sävystä Cupids glow, mutta mukaani taitaa tällä kertaa lähteä sävy Golden goddess. Golden goddess sisältää pieniä "kultaisia hippuja" eli sopii todella hyvin päivettyneelle iholle, antaa upeaa hohdetta ja valoa! Ja tätähän voi myös sekoittaa kasvo- tai vartalovoiteeseen, niin saa kultaista kimalletta iholle.

+Valoa ja hohdetta
+Monikäyttöinen
+Voi nopeasti sipaista vaikka kulmaluulle tai poskipäille.Tätä en olekaan vielä käyttänyt aikaisemmin, otan siis testiin, luulen, että on aikast kiva. Kyseessä siis Barefaced Beautyn Bronzer ja sävyksi taidan valita Sunkissed angel, uskoisin, että sopii minun iholleni paremmin, kuin Fairy princess. Purkin päältä olen vain tähän mennessä katsonut ja ihaillut, kun näyttää niin makeelta:) Tämähän on todella kimaltava, joten koko kasvoihinhan tätä ei ehkä kannata käyttää.

+ Päivettyneen näköinen iho
+Kimalletta


Barefaced Beautyn Freya sävyisen poskipunan omistan ja se lähtee mukaani, näyttää kivalta päivettyneellä iholla, tekee raikkaan näköiseksi.

+ Raikastaa kasvojen ilmeen
+Ilman poskipunaa ei voi elää:)


Huulikiiltoa on pakko olla matkassa mukana! Barefaced Beautyn huulikiilloissa on varaa valita sävyssä, joten taidan kaapata niitä muutaman matkaani. Ne kosteuttavat meriveden ja auringon kuivattamia huulia, antavat kaunista kiiltoa ja sävyä ja suojaavat auringolta. Näissä myös kevyt luontainen aurinkosuoja.

+Suojaa huulia
+Kosteuttaa
+Antaa kauniin kiillon


Siinä taitaa olla tärkeimmät. Tietysti otan mukaani kasvovoiteet ja putsarit yms. mutta ne ovat samat mitä muutoinkin käytän. Tässä esillä lähinnä tuotteita ja sävyjä, jotka sopivat erityisesti aurinkolomaa varten. Lista näyttää ehkä siltä, että hukun kimalteisiin ja glitteriin ja kuulauteen, mutta kaikkia tuotteita ei siis ole tarkoitus käyttää samana päivänä tai samaan aikaan:D

Teen siis myös blogia matkaltani, en lupaa, että juuri tiistaisin, mutta varmasti saan molemmilta lomaviikoiltani yhden kirjoitettua:) Tehdään sitten taas kunnon meikkipostauksia, kun palailen! Oikein ihanaa loppuviikkoa!

Mona                                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)