torstai 9. helmikuuta 2012

Paljastus

Olin kuvannut liikkeessä vihreille silmille sopivaa silmämeikkiä ja myös vähän huulipunasävyjä  mutta mutta. En saanut niitä nyt koneelle joten laitan sen postauksen huomenna kun pääsen toiselle koneelle. :)

Ajattelin nyt sitten tänään tehdä pienen paljastuksen. :) Ollaan etsitty ja etsitty yli vuoden TÄYSIN luonnollista hiustenhoito- ja muotoilutuotesarjaa joka olisi oikeasti tehokas. Huomasimme etsintöjemme aikana, että valitettavasti suurin osa "luonnollisista" hiussarjoista eivät olleetkaan niin luonnollisia. Sanat organic ja natural olivat monien sarjojen kohdalla pelkkää mainontaa, MUTTA me löysimme sen. :) :) 


Ollaan ihan superfiiliksissä. :) Sarjan nimi on Less is More ja se on tehokas, moderni, kaunis ja oikeesti täysin luonnonmukainen. 
Tuossa kuva muutamasta muotoilutuotteesta. Aika kivan näköisiä eikö!? :)


Ollaan päästy monia tuotteita jo testailemaan ja ne on todella kivoja. Esim kaikissa suihkepulloissa suihke on todella hienojakoista joten ei varmasti nekään jotka ovat tottuneita normi aerosolituotteisiin edes huomaa käyttävänsä ekologisempaa vaihtoehtoa. ;)


Näistä tuotteista varmasti kirjoitellaan vielä paljon ja Mona varmasti näyttää niillä kivoja hiuspostauksiakin. (ei olla voitu tähän mennessä tehdä kun ei oikein ole ollut tuotteita joilla tehdä) Saadaan näitä myyntiin varmaan maaliskuun aikana.  Meillä tulee toinenkin aivan huikea uusi sarja tänä keväänä, mutta siitä lisää myöhemmin. Oikeesti sitä on melkein kuin pikkulapsi odottelemassa joulua kun niin mahtavia juttuja tulossa. :)


Mä jatkan kirjoittamista huomenna meikkien tiimoilta. :)


<3 : Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)