torstai 23. helmikuuta 2012

Helppo ja pirteä silmämeikki

Monet asiakkaamme saavat suurimman "päänsäryn" luomivärien levittelystä ja turhaan! :)  Todella helppo ja pirtsakka silmämeikki syntyy rajaamalla silmät pirteällä luomivärillä. Nyt kun on ollut ihania aurinkoisia päiviä niin tuntuu, että pian koko maailma taas herää talviunilta ja samalla kaipaa heti kuulautta ja pirteyttä meikkeihin.


Barefaced Beautyn luomivärisivellin


Itse pidän kovasti Barefaced Beautyn luomivärisiveltimestä rajausten teossa, koska sillä ei yksinkertaisesti voi saada niin paljoa epätasaisuutta aikaiseksi. :) Käytän siis tuota eyeliner päätä. 
Kaikissa Greenlipsillä myytävissä luomiväreissä on niin paljon pigmenttejä, että niitä voi käyttää myös eyelinerina veden kanssa sekoitettuna. Mielestäni on tärkeää, että tuotteet ovat monipuolisia, koska monet omistavat kymmeniä luomivärejä muttei rajauskyniä/eyelinereita.  Kun päätät käyttää luomiväriä myös eyelinerina niin valitse yksi kulma jota käytät aina eyeliner tarkoitukseen, (ei koko luomiväri) koska se kohta kovettuu eikä toimi enää yhtä hyvin luomivärisiveltimen kanssa. (mineraaliluomivärit tietty eri asia!) Käytä myös vettä säästäen ja lisäile tarvittaessa. Älä laita vettä luomiväriin vaan siveltimeen!!!

Jos silmäluomesi ovat rasvaiset ole tarkkana silmäluomien pohjustuksessa. Eli meikkipohja + puuteri aina! Jos siltäluomet ovat todella rasvoittuvat lisää silmäluomiin vielä yksi kerros jotain ns. näkymätöntä luomiväriä. Näin saat pirteän silmämeikin joka voi olla vaikka erilainen joka päivä. Valitse luomivärisävyjä vaikka vaatteiden mukaan tai sen päivän fiilisten. :)

Hauskaa loppuviikkoa!

<3 Sharon


2 kommenttia:

 1. Hei! Hyvä ja käyttökelpoinen tuo rajausvinkkinne!

  Sain tilaukseni mukana tiedotteen, että olette luopumassa joistakin tuotesarjoista, mutta ette maininneet, mistä niistä.

  T. nimim. Tuleeko kiirus?

  VastaaPoista
 2. Ainakin Couleur Caramelin ihonhoitosarjan tuotteet jäävät kevään/kesän aikana pois valikoimastamme, koska sarjan valmistus lopetetaan. Meikkisarjan rinnalle jää kuitenkin puhdistustuotteet, mutta suositut voiteet sekä naamiot jäävät pois. Valmistajalta on kuitenkin tullut uusi vieläkin tehokkaampi sarja joka tulee sen tilalle. Joidenkin sarjojen kohdalla mietimme vielä mitä niiden kanssa teemme, mutta ilmoittelemme kyllä etukäteen jotta ehtii ostaa varastoon jos sattui olemaan oma lempituote. :)

  Yleisesti ottaen valikoimamme tulee vain kasvamaan ja parantumaan eli ei hätää! :)

  - Sharon

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)