tiistai 7. helmikuuta 2012

Rohkeasti tummuutta päivämeikkiin!


Tänään olen tehnyt meikin, joka sopii kaikille, jotka haluavat meikata vähän reilummin. Tämän värinen silmämeikki sopii varsinkin ruskeasilmäisille, koska liila väri korostaa ruskeita silmiä.

Olen aloittanut meikkauksen silmistä. Pohjustin aluksi luomen BareFaced Beautyn irtopuuterilla sävyssä Ice. Luomissa on käytetty Zuiin luomiväreistä sävyjä Vanilla frost, Blackberry ja Black diamond. Tiesitkö muuten, että Zuiin luomivärit sopivat ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta kaikenikäisille? Ei siis pelkoa, että ne korostaisivat ryppyjä:)

1.Levitä luomen sisäsyrjään ja kulmaluulle luomiväriä sävyssä Vanilla frost.
2. Levitä Blackberry sävyä silmän ulkonurkasta alkaen pikkuhiljaa häivyttäen silmän sisänurkkaan päin. Tarpeeksi kun häivyttää, saa liilan ja valkoisen sointumaan yhteen. Älä tuo liilaa kuitenkaan liian lähelle sisänurkkaa!
3. Rajaa vielä alaluomelta ripsien tyvestä liilalla n. puoleen väliin.
4. Ota hieman Black diamondia siveltimeen ja varovasti aloita lisäämään sitä silmän ulkonurkkaan ja häivytä taas sinne sisänurkkaan päin (tätä tulee siis liilan päälle) Kuitenkin niin, ettet peitä kaikkea liilaa mustan alle. Tämä musta väri on muuten todella pehmeä musta, joten sitä on mukava käyttää! Ei tule liian kovan näköinen.
5. Levitä vielä alaluomelle ripsien tyveen silmän ulkonurkkaan aavistus mustaa ja häivytä niin, että sointuu liilaan.
6. Levitä Couleur Caramelin musta eyeliner esimerkiksi BFB:n eyelinersiveltimellä, jotta saat rajauksesta kauniin. Voit toki käyttää eyelinerissä valmiina olevaa sivellintä, mutta itse henk.koht. haluan käyttää tuollaista oikein kunnon sivellintä, jotta saan siihen juuri oikean määrän ainetta. Ja ko. sivellin on sopivan ohut, jotta saa kevyenkin rajauksen onnistumaan.
7. Levitä ripsiväri. Itse olen käyttänyt Couleur Caramelin Limited Edition Extreme Volume maskaraa. Näitähän on alunperin ollut rajoitettu erä ja nyt enää muutamia jäljellä. Nopeat syövät hitaat:) Tä hylsy on kyllä todella upea!


Silmien meikkauksen jälkeen olen levittänyt mineraalipohjan sävyssä Angelic ja siihen päälle viimeistelypuuteri sävyssä Ice. Poskivärinä on mineraalisarjan BFB:n Freya. Huulissa Zuiin puna sävyssä Nude. Tämän otin juuri itselleni päivittäiseen käyttöön, todella ihana sävy! Raikas ja pirteä! Yhtä ihana kuin se sävy Peach, jota muutama postaus sitten hehkutin:) 

Jos meikkiin haluaisi glitteriä ja kiiltoa enemmän, niin voisi laittaa luomivärin päälle glitteriä, kuten BFB:n diamonds ja poskipäille BFB:n shimmeriä ja tietysti huulipunan päälle voisi haluttaessa laittaa jotakin huulikiiltoa. Näin meikkiin saa taas erilaista tyyliä. Itse halusin tällä kertaa mattaisen näyttävämmän meikin, joka sopii kuitenkin päiväkäyttöön (glittereitä ja kiiltoja tähän meikkiin lisätessä, siitä tulee enemmän iltameikki)



Tässä vielä koko lopputulos, aika näyttävä, mutta ei tunnu minusta ainakaan liian paljolta päivämeikiksi. Kannattaa ihan rohkeasti käyttää tummuutta ja värejä silmissä ja sitten laittaa huulille jotain nudempaa, niin saa meikkiin hyvän tasapainon, eikä tule liian meikattu olo.

<3: Mona

10 kommenttia:

  1. Ihana meikki! Sopii sinulle todella hyvin. :) Osaisipa itsekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kunpa osaisikin. Mona, mitä värejä etenkin BFB:ltä tai CC:ltä suosittelisit ruskeasilmäiselle?

      Poista
  2. Kiitos:)Se voi tuntua vaikealta, mutta ei se ole, hyvät välineet ja vähän harjoitusta tekee ihmeitä:) Häivytys on varmaan niitä hankalimpia juttuja, mutta hyvät siveltimet ja varovasti väriä lisäämällä sekin onnistuu, kun jaksaa vaan yrittää.

    BFB:ltä suosittelen ainakin sävyä mermaid, (tästä onkin bloggaus viime vuoden lopulta, mielettömän ihana väri) jewel ja tiger eye, sekä blue topaz jos tykkää kirkkaista sinisistä (tästä bloggaus n.kuukausi sitten).

    CC:ltä helmiäinen ruskea violetti 96 (tästä bloggaus viime elokuussa, jos haluaa katsoa miltä näyttää luomella) ja matt intense brown 81 on kiva, sopii sekä päivä- että iltameikkiin. Sammaleenvihreä 90 on myös kiva. Nämä nyt sellaisia mitä äkkiseltään tulee mieleen.

    Millaisia sävyjä sinulla on Sari tapana käyttää? kylmiä, lämpimiä, kirkkaita,neutraaleita, tummia?

    Jos jotkin tietyt sävyt tai tuotteet kiinnostaa, niin niistähän voi aina ehdottaa bloggausta. Helpompaa vielä mulle, kun ei tarvii itse keksiä aihetta ja sävyjä:)

    <3:Mona

    VastaaPoista
  3. Hei taas! Aiemmin pidin kultakoruista ja lämpimistä sävyistä, mutta hiusten värin muututtua olen siirtynyt hopeakoruihin ja kylmempiin sävyihin. En varmaan ihan hakoteillä ole, sillä ehdottamistasi sävyistä minulla on jo BFB:n jewel ja tiger eye sekä CC:n nro 96. Blue topaz on minusta aika hurrrrrjan sininen, joten siihen tuskin päädyn. Toisaalta vierastan vihreääkin (CC 90), mutta kieltämättä mermaid houkuttaisi ja varsinkin tuo CC:n 81.

    VastaaPoista
  4. BFB:ltä myös Blue moonstone on upea, samoin Black pearl (black pearl on todella tumma ja siinä on häivähdys petrolin sävyä, ei ole kuitenkaan vihreä eikä musta, se on aika jännä väri) Rose quartz on kaunis samoin Imperial topaz, mutta imperial on kylläkin lämmin sävy.

    CC:ltä 94 (siniharmaa helmiäinen), 102 (kylmä ruskea, sopii sekä ilta- että päivämeikkiin), 44 (harmaanruskea helmiäinen) 48 (violetti helmiäinen, joka on aivan ehdottoman ihana ruskeille silmille, on kuitenkin vaaleampi sävy kuin tuo Zuiin), 108 (yön sinimusta on ihana kaikenvärisille silmille, todella tumma sävy, yksi suosituimmista sävyistä ehdottomasti!)

    Toivottavasti näistä on jotain apua:) Voin tehdä myös vähän swatchia huomenna jos löydän kamerani:)

    VastaaPoista
  5. Anteeksi sähellys!!!

    Tee vain swatch! Tuo 48 näyttää ihan siniseltä ruudulla. BFB:n luomivärit ovat kauniita, mutta CC:n pakkaukset kätevämpiä ottaa reissuun mukaan.

    Olisi kiva, jos näyttäisit, miten tehdään aikuisen naisen iltameikki. Silmäni ovat tummemmat kuin sinulla, mutta liikkuvaa luomea jää vähemmän näkyviin. En ole juuri käyttänyt huulipunia, mutta kiinnostaisi kokeilla CC:ltä sellaistakin. Suosittelethan jotain kaunista suht neutraalia sävyä.

    p.s. Imperial topazkin minulta löytyy, pidän siitä myös.

    VastaaPoista
  6. Juu tuosta tietokoneen näytöltä voi aina värit näyttää hieman erilaiselta,mutta se on tosiaan todella laventelin liila sävy. Tuo on totta, että CC:n luomivärejä on helpompi ottaa mukaan ja nehän saa niihin täyttörasioihin myös, ne on käteviä.

    BFB:n luomivärien kanssa kannattaa oston jälkeen tehdä niin, ettei avaa koko sinettiä auki, vaan ihan hieman, että juuri ja juuri saa väriä sieltä. Silloin nekin on mukava ottaa matkalle kun eivät suttaa:) Tai sitten ottaa pieni määrä mukaan johonkin kätevään pieneen purkkiin.

    Millaista neutraalia sävyä ajattelit? olisiko se neutraali kuitenkin ihan punainen, vai jonkin muun sävyinen? CC:ltä mahdollisimman neutraalit ovat 237 läpikuultava ruskeanpunainen (ei kyllä ole minun huulillani yhtää ruskeanpunainen) ja sitten on ruusupuu 234, joka on aika suosittu punainen sävy, ei kuitenkaan mikään räikyvä punainen ( löytyy blogipostauksesta nimellä punaa punaa upeaa huulipunaa tmv viime vuodelta)

    Kuten varmasti huomaat tein swatch postauksen luomivärisävyistä, jotta näet miltä ne oikeasti näyttävät, samoin teimme joistain huulipunista.

    Voisin kyllä näyttää tuollaisen aikuisen naisen meikin, laitan mietintään ja mahd.pian toteutukseen, kiitos ideasta:)

    Oikein Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kiitos vastauksesta ja swatch-postauksesta: CC:n punaa nro 237 on kyllä pakko kokeilla. CC:n violetti 48 on ihan erilainen kuin niissä värikartoissa. Upea väri! Ja swatchin perusteella CC 108 näyttää paljon paremmalta kuin 81 ja BB:n black pearl.

    Muuten, mikseiköhän BB:n luomiväreihin voi olla samanlaisia "kerääjiä" kuin on mineraalimeikkipohjiinkin!?

    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  8. Heips!

    Juu, nuo värikartat näkyy hieman erilaisena aina riippuen näytöstä tmv. Kiitos ehdotuksesta, laitamme ideasi eteenpäin valmistajalle Iso-
    Britanniaan:)

    <3: Mona

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)